predané

Dvojgenerečné bývanie, alebo podnikanie - Ivanka pri Dunaji

Exkluzívne iba v RK

Ružová, Ivanka pri Dunaji

327 000 €

301 m²
4 izby
3D
718 m²
230/400V
áno
optika
Formou výhradného zastúpenia majiteľa nehnuteľnosti Vám realitná kancelária LEAGACY ponúka na predaj lukratívnu nehnuteľnosť v obci Ivanka pri Dunaji. Ponúkaná nehnuteľnosť pozostáva z dvoch na sebe nezávislých objektoch :

* kompletne podpivničený priestorovo veľkorysí dvojpodlažný 4-izbový rodinný dom s obytnou plochou 186m²+ suterén s veľkou garážou pre dve autá spojenou s dielničkou, technickou miestnosťou, skladom a studenou pivnicou na uskladnenie zeleniny. Obytná časť domu je rozdelená na dennú a oddychovú časť:
- Dennú časť tvorí prízemie s nadštandardne veľkou kuchyňou o výmere 27m² ktorá je prepojená oblúkovým prechodom s obývacou izbou o výmere 34m². V obývacej miestnosti sa nachádza krb a presklená stena s východom na vonkajšiu terasu so záhradným grilom a vonkajším sedením. Prízemie ďalej disponuje priestrannou vstupnou halou so vstupom do hosťovského WC so sprchou a vstupom na schody vedúce do nadzemného podlažia.
- Oddychovú časť tvorí poschodie s rodičovskou spálňou, dvomi detskými izbami so vstupom na balkón, šatníkom, kúpeľňou a samostatným WC. S chodby na poschodí je možné sa dostať stropným otvorom do veľkého odkladacieho priestoru , ktorý tvorí väčšia časť podkrovia

* druhú nehnuteľnosť tvorí samostatný dvojizbový dom s možnosťou využitia na trvalé bývanie, prenájom alebo na podnikanie. V minulosti bola nehnuteľnosť využívaná na komerčné účely ako prevádzka kaderníctva a kozmetika. Nehnuteľnosť má vlastný prívod el., vody, a vlastný odpad čo v spojení s druhou nehnuteľnosťou vytvára možnosť viacgeneračného bývania, prípadne možnosti prenájmu.

VIAC INFO NA 0905 229 445

V PRÍPADE VYUŽITIA SLUŽIEB NÁŠHO ZMLUVNÉHO HYPOTEKÁRNEHO ŠPECIALISTU VÁM GARANTUJEME V PRÍPADE NESCHVÁLENIA HYPOÚVERU VRÁTENIE CELÉHO REZERVAČNEHO POPLATKU.
Pri kúpe alebo predaji Vašej nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám v rámci kúpnej ceny poskytneme kompletný poradenský a právny servis vrátane zabezpečenia nasledovného:
a) list vlastníctva na právne účely,
b) snímku z katastrálnej mapy (ak je potrebná),
c) návrh kúpnej zmluvy (príp. návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve),
d) návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
e) základný správny poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
f) notársku úschovu u nášho zmluvného notára (ak je potrebná),
g) úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách u nášho zmluvného notára.

V prípade potreby hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti Vám poskytneme bezplatné poradenstvo u nášho zmluvného partnera.
predaj
optika
301 m²
187 m2
pôvodný
4
718 m²
studňa
230/400V
áno

3D virtuálna prehliadka Matterport

Nehnuteľnosť na mape

Štát Slovensko
Kraj Bratislavský
Okres Senec
Mesto Ivanka pri Dunaji
Ulica Ružová
Druh Rodinný dom
Typ predaj
Vlastníctvo osobné
Kontakt +421 905 229 445
Pridané 22. 07. 2021 11:07


  Vytlačiť ponuku   Zdieľať ponuku

Pre viac informácií kontaktujte

Patrik Labaj

Patrik Labaj

konateľ

+421 905 229 445

labaj@legacy.sk