3D prehliadky: ušetríme vám čas pri predaji aj kúpe nehnuteľností

Zverejnené


Hovorí sa, že jedna fotka či obrázok vydá za tisíc slov.  A ešte silnejšie ako desiatky obrázkov je jedno video. Vytvára komplexný obraz bez „hluchých miest“ a efektívne komunikuje množstvo informácií pospájaných do zmysluplného celku.

Realitný biznis častejšie stavia na interaktívnejšom formáte 3D prehliadky, než priamo na klasickom  videu. Oba formáty vám však vedia urobiť dobrú službu, či už nehnuteľnosť kupujete, alebo predávate. Poďme sa pozrieť na to, aké výhody prinášajú tieto prehliadky záujemcom aj predávajúcim.

Zdroj: Legacy.sk: Screenshot z 3D prehliadky  3-izbový byt, Na piesku, prenájom, Na piesku, Ružinov

Predávate nehnuteľnosť? Pritiahnite len vážnych záujemcov!

Pripravili ste si pekné fotky upraveného bytu či domu, máte pôdorys, dôsledný popis nehnuteľností? Výborne! Poďme spolu vašu inzerciu ešte vylepšiť. Vieme vám pripraviť 3D obhliadku prípadne videobhliadku priamo na mieru. Odprezentujeme vašu nehnuteľnosť v celej svojej kráse. Čo to znamená? Vašu nehnuteľnosť pripravíme, vyfotíme a vytvoríme celú 3D prehliadku my. Máme na to určenú profesionálnu výbavu, skúsenosti a vieme, na čo sa zamerať.

Vedeli ste napríklad, že aktuálne počasie môže mať významný vplyv na záujemcov celkový dojem z prehliadky? Tento aspekt je ešte dôležitejší, ak predávate dom, záhradku alebo chalupu. Naše prehliadky pripravujeme za slnečného počasia tak, aby sme vašej nehnuteľnosti už na prvý pohľad dodali šmrnc a dobrú, pohodovú atmosféru.

Zdroj: Shutterstock

Hlavnou výhodou dobre spracovanej virtuálnej 3D obhliadky je pritiahnutie väčšieho počtu záujemcov a zároveň efektívny prvý filter. Záujemcovia si na základe takejto prehliadky vedia lepšie predstaviť vašu ponuku v súvislostiach, čo im umožní kvalifikovanejšie rozhodovanie. Na fyzickú prehliadku tak v ideálnom prípade prichádzajú už len potenciálni kupujúci.

Kupujete? Pokojne si prezrite detaily.

Ak zvažujete kúpu nehnuteľnosti, určite viete, koľko času a energie vie dôsledný výber zabrať. Virtuálne 3D prehliadky vám umožnia prezrieť si z pohodlia domova viac pre vás zaujímavých nehnuteľností, než by ste stíhali fyzicky navštíviť. Tým vám pomáhajú vybrať si len tie ponuky, ktoré vám vyhovujú po všetkých stránkach. Na fyzickej návšteve už potom riešite dôležité detaily a otázky, ktoré vám ostali v mysli a majú rozhodujúci vplyv na celú potenciálnu transakciu.

Zdroj: Shutterstock

Na rozdiel od fotografií, ktoré je možné viacerými spôsobmi upravovať a pomocou širokouhlého objektívu aj navodzovať dojem väčšieho priestoru, videoprehliadka predstaví priestor v jeho reálnych proporciách. To, čo na fotke vyzeralo ako predsieň s veľkorysou, takmer izbovou výmerou, je na 3D prehliadke reálna miestnosť o šiestich metroch štvorcových tak, ako by ste ju videli aj naživo.

Nespornou výhodou 3D prehliadky je aj možnosť si určovať, čomu budete venovať väčšiu pozornosť a ako dlho si budete prezerať jednotlivé miestnosti. Viete si tak pozrieť aj miesto, ktoré na fotkách nie je vidno, prípadne sa mu fotograf zámerne vyhol. Atmosféru konkrétneho bytu či domu vám síce sprostredkuje len obmedzene, stále však vernejšie než softvérovo upravený vybraný záber fotografa.

 

Potrebujete vytvoriť 3D prehliadku?

Kontaktuje nás na čísle: 0905 229 445

PREDAJ

Stavebný pozemok v Rusovciach

Rusovce, Bratislava - Rusovce

630 m²
230V
áno
Zistiť viac

Cena dohodou

PREDAJ

Prakticky riešený 3-izbový rodinný dom v Ivanke pri Dunaji

Poľovnícka, Ivanka pri Dunaji

90 m²
304 m²
3 izby
3D
Zistiť viac

305 000 €

PREDAJ

Rodinný dom na rekonštrukciu za cenu znaleckého posudku.

Bernolákovská, Ivanka pri Dunaji

188 m²
223 m²
4 izby
Zistiť viac

125 000 €

PREDAJ

Predaj útulného 5 izbového rodinného domu

Dunajská Lužná

5 izieb
Zistiť viac

317 000 €

PREDAJ

Rodinný dom pred rekonštrukciou pre náročného klienta

Kapitána Jaroša, Pezinok

341 m²
614 m²
7 izieb
3D
Zistiť viac

-

PREDAJ

Jedinečný 3 izbový byt na Pečnianskej

Pečnianska, Bratislava - Dvory

72 m²
3 izby
Zistiť viac

184 990 €